Om

Højbrændt stentøj med stor detajlerigdom

Keramiker Maria Mai Paulsen tømmer ovnen med FABULER keramik
Hvad er FABULER?

FABULER er levende og eksperimenterende keramik med respekt for de dybe rødder inden for det keramiske håndværk.

Jeg tror på at vi passer bedre på det som vi holder af og har et forhold til. FABULER keramik har sin egen plads i verden, og derfor er der større sandsynlighed for, at du finder noget som passer lige netop til dig.

Mine valg af glasur og ler er med til at skabe overflader der ikke kun er udtryksfulde at se på, men som også er en oplevelse at røre ved.

FABULER har også et historiefortællende element. Historiefortælling er det som er det som gør mennesket til noget særligt; overlevering af viden fra generation til generation.

Jeg er simpelthen draget af fortællinger – nogle gange er det iboende i selve keramikken, andre gange kommer de ud på skrift sammen med emnet.

Mit ønske er blot at være medskaber og bidrage til pragtfulde og sanselige oplevelser.

– Maria Mai Paulsen, dedikeret keramiker & mennesket bag FABULER

Mennesket og historien bag

Mennesket bag FABULER er keramisk designer Maria Mai Paulsen som er uddannet fra Det Kongelige Akademi på Bornholm. At kunne udfolde lerets egenskaber på et så sanseligt og magisk sted som Bornholms natur har skabt grobunden for FABULER.

Sin egen plads i verden

Keramikken er lavet i hånden og derfor vil der altid være variation i udtryk og glasur. Hver ting, selv i samme serie, har sin egen unikke plads i verden.

Funktionalitet, kvalitet og tydeligt formsprog er altid de overordnede rammer.

Høj kvalitet, høj æstetik og høj funktionalitet.
Et møde mellem brugskeramik og sanselig æstetik

FABULER er solidt højbrændt stentøj i høj kvalitet.

Det er et univers af stentøjskeramik som taler til sanserne og er bevidst fabulerende i sit udtryk.

Ler er i sig selv et råt materiale der er ingen grund til at fjerne det faktum helt. I flere af serierne vil skærven ofte været halvt eller helt blottet – og det er mødet mellem den ru keramiske overflade og de livlige glasurer der skaber en spændende sanseoplevelse når du kører fingrene henover. Rent visuelt oplever du også forskellen, men keramik er nu engang skabt til at blive rørt.

favorite

Vær først til at se når keramikken kommer ud af ovnen

 Følg FABULER på Instagram og Facebook.

Hvad tilbyder FABULER?

FABULER tilbyder one-off keramik, direkte unika og keramik i serier. Keramik som er i en serie er i familie fremfor identiske – hver og een af tingene har en unik detajlerigdom.

Al keramik fra FABULER er nøje udvalgt højbrændt og solidt stentøj.

FABULER sender trygt og sikkert til både pakkeshop eller direkte hjem til dig